Hoewel ik diverse opties overwogen heb voor de tafel in de 4 persoons dinette, blijkt naar mijn mening toch de losse kniktafel het meest flexibel te zijn.
Deze laat zich makkelijk aan de kant schuiven, het blad kan met een kleine aanpassing kantelen zodat ie niet in de loop staat als ik ‘m niet als tafel gebruik en o’n losse tafel kan je ook buiten gebruiken als eettafel.
Ook in mijn vorige bus had ik er een en dat beviel goed:

R0010434

Op marktplaats zag ik een kniktafel te koop staan bij mij in de buurt. Wel een (lelijk!) bruin onderstel, maar dat kan gespoten worden.
Uiteindelijk heb ik deze voor 10 euro overgenomen en na anderhalf uur was het onderstel in creme gespoten.
(Opschuren, ontvetten, grondlak, kleurlak zijdeglans, blanke lak)
Het tafelblad was van de tafel uitgevoerd  in 18mm MDF meteen verlengmechanisme onder de tafel van betonplex. De tafel was niet te tillen! Dit blad ga ik zeker niet gebruiken, ik ga er een maken die vele malen lichter is.

Post to Twitter Post to Facebook Send Gmail

Geplaatst op zaterdag 18 augustus 2012 , Klussen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG