De orginele kussens hadden blauw-grijze hoezen, niet helemaal onze smaak. Daarbij komt nog dat ik bij het ombouwen van het stapelbed naar de 2 persoons dinette een matras in stukken heb moeten snijden zodat het 2 zitkussens en 2 rugleuningen werden. We gingen op zoek naar een fris stofje om alle kussens opnieuw mee te bekleden.

Uiteindelijk vonden we goedkope gordijnstof in appeltjegroen op de markt (echte stoelbekledingstof is erg duur!). Het is nog afwachten hoe lang deze stof meegaat, maar de komende jaren zal wel geen probleem zijn. De hoezen hebben we eerst aan 3 kanten dichtgemaakt met een naaimachine. Hierna de kussens erin gepropt en tot slot de kopse kant van elk kussen met de hand dichtgenaaid.

Post to Twitter Post to Facebook Send Gmail

Geplaatst op donderdag 10 januari 2008 , Klussen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG