Ik heb mijn stoelverwarmingsmatje weer op de bestuurdersstoel geinstalleerd en deze aangesloten op de 12V socket die enkel spanning krijgt bij een draaiende motor (zie vorig topic)
Ik had bij Conrad een set stoelhoezen besteld zodat dit matje ook netjes op zijn plek blijft en onzichtbaar is. Tevens geven de hoezen de stoelen een opfrisbeurt, zeker de bijrijdersstoel waar een scheurtje in zit.
De stoelhoezen zijn volgens de fabrikant ‘Polyester met moderne lederlook’. Ik hoopte op een soort skai zodat de bekleding ook makkelijk schoon te houden is, maar helaas is dit niet het geval.
De hoezenset is een universele set. In de lijst van autotypen waarvoor deze hoezen geschikt zijn staan ook kleine auto’s (zoals de Nissan Micra), dus leek me dat deze hoezen ook wel over mijn standaard 508 stoelen zouden passen
De hoezen voor de zitting passen inderdaad vrij netjes, echter, die voor de rugleuning zijn veel te groot. Niet alleen te hoog, maar ook veel te wijd! Even overwoog ik de hoezen maar terug te sturen, maar mijn moeder bood uitkomst met haar naaimachine :-) Na het innemen van de hoes met twee stiknaden heb ik de hoezen toch acceptabel weten te plaatsen.
Heerlijk, weer stoelverwarming!

Post to Twitter Post to Facebook Send Gmail

Geplaatst op donderdag 2 februari 2012 , Klussen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG