Juli 2007, In de culturele vrijhaven Ruijgoord wordt het jaarlijkse festival Landjuweel georganiseerd.
“Een volledig door artiesten en bezoekers gecreëerd en gesponsord festival, een experiment in het bouwen van een eigen tijdelijke festivalstad, met experimentele kunst en aanmoedigend tot omgevingsbewustzijn.”
We hebben we een heerlijk relaxed weekend gehad. Het weer zat gelukkig mee, maar zelfs bij dit droge weer waren er diverse busjes vast komen zitten in de modder. Omdat wij zelf aan de rand van het terrein stonden en er geen 100 busjes over hetzelfde spoor waren gereden, hadden we geen problemen om weer weg te komen. Een impressie van het ‘camping’-terrein.

Post to Twitter Post to Facebook Send Gmail

Geplaatst op donderdag 17 januari 2008 , Reizen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG