Nieuw is hier eigenlijk het verkeerde woord, want de bumper is tweedehands.
Omdat de oorspronkelijke bumper van de 508 flink in de kreukels ligt en niet meer recht te krijgen heb ik voor twee tientjes een redelijk rechte bumper op de kop getikt (Dubbellucht voorjaarsweekend 2011)

De bumper had wel een flinke deuk en een paar gaten maar met wat epoxyplamuur (eventueel glasweefsel en epoxyhars voor de gaten) was dit zo gefixed.

Dat er al flink aan de bumper geklusd was, was wel duidelijk. Lagen plamuur er verschillende kleuren lak kwam ik tegen bij het schuren. Ik heb de bumper geschuurd. Hierna de roestige delen behandeld met Brunox en ben vervolgens met epoxyplamuur aan de gang gegaan. Dit ging prima en het resultaat mag er zijn.
(De foto doet wellicht anders vermoeden, maar dat ligt aan de slechte foto, eens kijken of ik een nieuwe kan plaatsen)

Post to Twitter Post to Facebook Send Gmail

Geplaatst op dinsdag 20 september 2011 , Klussen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG