In de linker zijwand achter de bestuurdersportier zat een serviceluik. Hier heeft duidelijk, in de periode dat het in Duitsland een campertje is geweest, een cassettetoilet achter gezeten. Dit verklaart ook de rare plaatsing van het dakluik erboven, dat niet in het midden van  het dak zit, maar aan de zijkant in het bolle gedeelte.
Het serviceluik laten zitten was de eenvoudigste optie geweest, maar nu ik toch bezig ben en zeker weet dat ik daar geen luik nodig zal hebben, herstel ik liever het plaatwerk daar zodat het aanzicht van de bus niet verstoord wordt door een lelijk serviceluik.

Ik bleek geen plaatmateriaal te hebben dat groot genoeg was om het gat te dichten, halen ging niet op zondag er wilde toch verder.. Ik heb daarom eerst twee kleinere delen aan elkaar gelast om een grotere plaat te verkrijgen.

Post to Twitter Post to Facebook Send Gmail

Geplaatst op woensdag 27 juli 2011 , Klussen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG