Het voorjaar, Dubbellucht organiseert een van haar twee weekenden in het jaar. Veel leden hebben net hun kostbare bus uit de winterstalling gehaald. Ik rijd het hele jaar in mijn bus, dus enkel een litertje olie erbij en op naar Otterlo.

Prachtig om te zien dat ik niet de enige ben die enthausiast is over zijn oude bus. Ik geloof dat er op dit weekend 300 dubbelluchtbusjes zijn op komen dagen. Genoeg te zien dus.
Overdag busjes kijken en natuurlijk alle tweedehands onderdelen die men te koop aanbiedt. Zo was ik zeer blij met de aankoop van een 500 liter bagagekist, rvs trapje, een serie-parallel-relais, portierslot en wat kleinere zaken, en dat alles voor een prikkie.
Ook hebben we een presentatie bijgewoond van de Globegirls. Deze twee meiden hebben met een dubbelluchter (ook een Hanomag F40) een reis ondernomen naar India. Een mooi reisverslag met dia’s en truuks & tips hebben ons zeker nog meer geinspireerd om ook eens zo’n reis te ondernemen.

Een zeer geslaagd weekend!

Post to Twitter Post to Facebook Send Gmail

Geplaatst op donderdag 17 januari 2008 , Reizen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG