Na het creatieve stukje laswerk aan de achterdrempel was het tijd voor het spatbord linksvoor. Hiervoor heb ik geen overzet- of reparatiedelen, dus wordt het iets maken van niets ;-)

De roest is ontstaan door een niet goed sluitend rubber rond de scharnier van het portier. Hierdoor komt er water in de deurstijl, loopt omlaag en blijft daar staan, met roest tot gevolg. Het scharnierrubber is netjes op zjin plek gekit met Sika.

Na het openslijpen van het roestdeel heb ik een passtukje gemaakt. Door een stukje karton op het gat te drukken ontstaat er een perfecte mal om op het metaal over te nemen. Na veel passen, bijslijpen en weer passen kon het stukje worden ingelast.

Post to Twitter Post to Facebook Send Gmail

Geplaatst op zondag 10 juli 2011 , Klussen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG