In het verleden is de bus eens achteruit tegen een paaltje gereden zo te zien. Hierbij is een van de achterdeuren aan de onderzijde een deuk opgelopen en tevens de drempel erachter. Hierdoor sluit de deur niet goed, enkel met lomp geweld.

Het herstellen van het portier is vergelijkbaar met mijn eerdere lasklusjes… dacht ik. Het bleek dat het onderste deel van het portier al vervangen was. De buitenplaat moest ik los slijpen op eerdere lasnaad. Hierdoor kon ik geen pons- en verzettang gebruiken omdat het geen zuivere 1mm plaat meer was. Puntlasjes over de gehele lengte dan maar.

Ook de drempel vergde wat creativiteit. Deze was door de klap aan de achterkant hoger komen staan ‘in een bultje’. Deze liet zich met geen enkel geweld terug slaan. Voorzichtig los slijpen dus en dan bedenken wat de volgende stap zal zijn.

Post to Twitter Post to Facebook Send Gmail

Geplaatst op zaterdag 2 juli 2011 , Klussen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG