Helaas helaas, onze bus is reeds drie maal het slachtoffer geweest van een onverlaat die het niet kon laten om een kinderkrabbel te zetten op onze bus. De eerste maal was onze bus nog wit en de krabbel klein. Ik had vanalles geprobeerd, maar kreeg de tekening niet weg. Toen kreeg ik een tip dat ik eens spiritus moest proberen, wat ik niet in huis had. Een maal vegen met spiritus en weg was de tekening! :-)

De krabbel bleek met een hele dikke watervaste stift gezet te zijn. Later heeft er nog zo’n lelijke krabbel op de bus gestaan die ik nu binnen 5 seconden weg gehaald had met spiritus.
Helaas kwam er ook een gigantische krabbel door middel van en spuitbus op mijn bus terrecht. Dit was echt zeer lastig te verwijderen, ik heb de blaren op mijn duim gepoetst. De volhouder wint echter, en uiteindelijk was dit ook zo goed als weggepoetst na een minuut of 40(!)
En.. in nood rol ik er toch wat verf overheen ;-)

Moraal van dit verhaal: Het wondermiddel heet spiritus!

Post to Twitter Post to Facebook Send Gmail

Geplaatst op woensdag 23 januari 2008 , Diversen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG