Het plafond is inmiddels voorzien van voldoende regelwerk en is ge├»soleerd. Het plafond wordt nu betimmerd met buigtriplex van 5mm (Praxis). Doordat ik het plafond goed had voorbereid en voldoende regels gemonteerd had, was het een kwestie van de juiste lengte zoeken voor de plafondpanelen. … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op maandag 28 mei 2012 , Klussen

Voordat het plafond en wanden straks dicht zijn is het goed om na te denken over welke kabels straks waar moeten komen te liggen. Zo zijn er kabels nodig voor veel dingen en het is makkelijk kabels te vergeten. Enkele om niet te vergeten: … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op zaterdag 26 mei 2012 , Klussen

De orginele Mercedesstoel voldoet eigenlijk prima. Echter, de rugleuning is erg kort en haalt niet eens mijn schouders. Zonder een wandje achter de stoel zou het wel fijn zijn als de stoel een hoofdsteun op hoogte had om de stoel iets veiliger te maken. … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op dinsdag 22 mei 2012 , Klussen

Isoleren en het verankeren van meubels kan op vele manieren.
Na veel wikken en wegen heb ik voor de hier beschreven methode gekozen, het zal zowel voor- als tegenstanders hebben. … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op zondag 13 mei 2012 , Klussen

Mijn Omnistor ‘Light’ luifel (zo licht is dat ding echter helemaal niet) heb ik van de Hanomag meegenomen. De rail waaraan de luifel gemonteerd was heb ik op de Hanomag laten zitten. … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op zondag 6 mei 2012 , Klussen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG