Het lelijke serviceluik aan de linkerzijde van de bus was weg, nu nog de servicepunten voor stroom, water en ..? … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op zondag 31 juli 2011 , Klussen

In de linker zijwand achter de bestuurdersportier zat een serviceluik. Hier heeft duidelijk, in de periode dat het in Duitsland een campertje is geweest, een cassettetoilet achter gezeten. … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op woensdag 27 juli 2011 , Klussen

In het scherm achter het rechter achterspatbord was een grote deuk. Vervangen leek de beste optie. … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op zondag 24 juli 2011 , Klussen

Na een hoop werk aan de buitenzijde van de bus zag ik kans om in een middag de aanwezige betimmering aan de binnenzijde te verwijderen. Gelukkig verliep het snel en nagenoeg moeiteloos.  … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op woensdag 20 juli 2011 , Klussen

Na het creatieve stukje laswerk aan de achterdrempel was het tijd voor het spatbord linksvoor. Hiervoor heb ik geen overzet- of reparatiedelen, dus wordt het iets maken van niets ;-) … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op zondag 10 juli 2011 , Klussen

In het verleden is de bus eens achteruit tegen een paaltje gereden zo te zien. Hierbij is een van de achterdeuren aan de onderzijde een deuk opgelopen en tevens de drempel erachter. Hierdoor sluit de deur niet goed, enkel met lomp geweld. … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op zaterdag 2 juli 2011 , Klussen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG