Twee maal per jaar organiseert vereniging Dubbellucht een kampeerweekend.
Fijn om onder mensen te zijn die net zo gek zijn als ik ;-) en niet in de laatste plaats voor het vergaren van goedkope onderdelen. Deze worden zowel door particulieren aangeboden als de vereniging zelf, die speciaal hiervoor een onderdelencommissie en  -magazijn voor heeft. … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op zondag 25 september 2011 , Reizen

Anne-Marie had een afspraak in Bronkhorst. We besloten er maar meteen een uitje van te maken en met de bus op pad te gaan. Zowel Bronkhorst als Zutphen bewonderd (leuk oud centrum) en de nacht hebben we op de camperplaats in Zuthpen doorgebracht. … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op vrijdag 23 mei 2008 , Reizen

7 t/m 9 september 2007 zijn we naar Willy’s Globetrotter Treffen geweest.
Het was een zeer geslaagd weekend daar in Wetzlar, vlakbij Frankfurt. :D … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op woensdag 23 januari 2008 , Reizen

Juli 2007, In de culturele vrijhaven Ruijgoord wordt het jaarlijkse festival Landjuweel georganiseerd.
“Een volledig door artiesten en bezoekers gecreëerd en gesponsord festival, een experiment in het bouwen van een eigen tijdelijke festivalstad, met experimentele kunst en aanmoedigend tot omgevingsbewustzijn.” … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op donderdag 17 januari 2008 , Reizen

Het voorjaar, Dubbellucht organiseert een van haar twee weekenden in het jaar. Veel leden hebben net hun kostbare bus uit de winterstalling gehaald. Ik rijd het hele jaar in mijn bus, dus enkel een litertje olie erbij en op naar Otterlo. … Lees het gehele bericht »

Geplaatst op donderdag 17 januari 2008 , Reizen

508 website
RSS.

508

Mercedes L508DG